Mukava tutustua!

Tilan väki & yritys

Tilan väki

Havumielen luontomajoitus & muu toiminta järjestetään kotimiljöössämme Purun tilalla. Miisa vastaa pääasiassa Havumielen toiminnasta, Henryn toimiessa taustatukena ja apukäsinä. Toimintamme on toistaiseksi pienimuotoista, Miisan opiskellessa luonnonvara- ja ympäristöalaa päätoimisesti.

Tilalla asustaa lisäksi sympaattisia eläinasukkaita. -Maisemaa hoitaa pieni lammaskatraamme ja kesähiehot. Lisäksi pihassa voit nähdä kaksi shetlanninponiamme, Islan ja Dumlen. Ylitsepursuavan iloiset koiramme Renni ja Hansu ilmoittavat äänekkäästi pihaan saapuvista vieraista. Erityisesti Hansu rakastaa vieraita ja se yleensä tulee mukaan vastaanottamaan matkailijoita rapsutusten toivossa.

Kuva: Jonna Keihäsniemi


Luonto on toimintamme perusta

Havumieli on keväällä 2021 perustettu luontomajoitusta tarjoava yritys, joka toimii Leivonmäellä pienellä maatilalla. Toimintamme painottuu kesäsesonkiin.

Kaiken perustana Havumielen toiminnalle on ympäröivä luonto. Siksi tärkein arvomme arvo onkin luonto ja sen kunnioittaminen. Haluamme toimia ympäristöystävällisesti ja ekologisesti. Suosimme hankinnoissamme kotimaisia tuotteita ja toimijoita. Kierrätämme ja haluamme edistää lähimatkailua.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ennenkaikkea pysäyttävä luontokokemus. -Mahdollisuus irrottautua arjen vilskeestä, lumoutua luonnon tarjoamasta rauhasta.