Tervetuloa retkihenkiseen majoitukseemme

Ainutlaatuinen luontomajoitus


Tule yöpymään aivan luonnon keskellä sijaitsevaan puumajoitteeseen. Nauti maisemasaunan pehmeistä löylyistä, pulahda paljuun viileänä kesäiltana ja tunnelmoi kodassa ritisevän tulen äärellä.
Varaa majoitus

Havumielen luontomajoitus, alk. 179€/vrk

Havumielen luontomajoituksessa pääset yöpymään tentsile -teltassa. Tentsile on puiden varaan kiinnitettävä teltta, joka vie sinut lähelle luontoa. Teltan kattoverkon läpi pystyt katselemaan ja kuuntelemaan ympäristöäsi. Tentsilestä avautuu maisema pienelle joelle.

Puumajoitteen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kota ja maisemasauna, jotka ovat käytössäsi majoittumisen ajan. Lisäpalveluna voit vuokrata kylpypaljun.

Tilallamme majoittuu aina vain yksi seurue kerrallaan, joten oma rauha on taattu. Majoituspakettiin sisältyy kaikki tarvittavat tykötarpeet yöpymiseen ja riittää, kun pakkaat mukaasi säänmukaiset vaatteet ja makusi mukaiset eväät.


Majoitukset varattavissa verkkokaupasta →

Verkkokauppaan!

Majoituspaketin sisältö


Yöpyminen Tentsile Stingray Safari -teltassa (1-3 hlö, teltan painoraja 400kg). Majoitteen lähellä käytössäsi on kota ja puulämmitteinen tynnyrisauna. Lisäpalveluna paljuvuokra 40€ / majoittuminen.

Makuupussit lakanoineen, tyynyt, makuualustat ja kylpypyyhkeet kuuluvat majoituspakettiin. Kodassa on kylmäsäilytys ruoalle sekä pistorasia esim. puhelimen latausta varten. Saniteettitilana on kuivakäymälä.

Halutessa vierailla on mahdollisuus tutustua ohjatusti tilan eläimiin (mm. ponit ja lampaat).

Kattava kuvagalleria majoitusalueesta löytyy verkkokaupasta.

Tekemistä tilalla

Tutustumishetki tilan eläimiin

Tilalla asuu pieni viiden uuhen katras lampaita sekä kaksi shetlanninponia. Halutessaan vieraat pääsevät tutustumaan eläimiin ohjatusti tilan emännän johdolla.

Syötellään lampaille kerppuja ja rapsutellaan poneja. Samalla tilan emäntä tarinoi eläinasukkaista ja niiden elämästä Havumielen tilalla. Sympaattiset eläinasukkaat osaavat läsnäolon taidon, maadoittaen myös ihmiset juuri käsillä olevaan hetkeen.

Rentoa olemista, hetkestä nauttimista

Olemme koonneet kotaan lukemistoa avuksi lähiluonnon havainnointiin. Lisäksi kodasta löytyy tietoiseen läsnäoloon ohjaavat mindfulness-kortit. Rentoon ajanviettoon saatavilla on myös korttipakka sekä pari lautapeliä.

Aktiivilomaa kaipaaville suosittelemme lämpimästi piipahtamista Leivonmäen kansallispuistossa ennen tai jälkeen yöpymisen. Kansallispuistoon voit varata halutessasi myös ohjatun retken tai vuokravälineistöä liikkumiseen Versona Oy:ltä (fatbiket, melonta).

Kurkkaa Havumielen reissuvinkit lähialueille.